Uus treener – Marion

Marion Pärtin juhendamisel – uued tunnid P kell 17.00 pilates matitreening ja venitus (sobilik ka algajatele) ning masinatreening 18.00!
Venitused on heaks lisandiks ka polefitnessi harrastajale, et liikuda edasi parema paindlikkuseni harjutustes ning pilatese harjutused aitavad kaitsta selga ja liigeseid vigastuste eest.

Endast kirjutab Marion nii: “Tantsimisega olen tegelenud alates 7ndast eluaastast – tantsupisik hakkas külge Showgrupp Vikerkaares. Lisaks distsipliinile on see teekond mulle õpetanud ka paremat kehatunnetust ja koostöövõime olulisust. Aja jooksul olen veel katsetanud erinevaid treeningstiile, aga Pilates avaldas erilist muljet oma tõhususega. Paranes rüht, keha muutus sitkemaks ning liikuvamaks. Soovin oma treeningutega parandada ka teiste elukvaliteeti, tervist ja heaolu.”

Registreeri www.bronn.ee

Pilt FotoHelin