Shindo venitused

Veebruarist saab pühapäeviti kell 19:00 nautida Külli Ojametsa juhendamisel Shindo venitusi. Tundi saad end broneerida SIIT.

Shindo lihtsad ja tõhusad venitusharjutused aitavad lõdvestuda ning tasakaalustada keha ja vaimu sinna kogunenud füüsilisest- ja vaimsest pingest. Läbi toetava puudutuse, mis on oluline osa Shindost, aitab juhendaja jõuda sügavamale ja suurema kontaktini iseendaga. Jaapanist pärit Shindos lähtutakse sarnaselt teistele idamaistele traditsioonidele sellest, et eluenergia liigub energiakanalites ehk -meridiaanides. See venitusharjutusete süsteem aitab avada meridiaane ning ühtlasi hoida neid avatuna. Kui energia liigub kehas takistuseteta, oleme terved ja teovõimelised. Shindo trenni tule mugavates riietes, paljajalu või varvassokkides.

Külli endast: “Shindo juhendaja sai minust 8 aastat tagasi, kui otsustasin peale Shindo kehatöö koolitust, et parim viis õpitut kinnistada on seda kohe teistega jagada. Igal aastal on Sensei Kazuko Kuratomi õpetanud uusi meetodeid Eestis ja olen täiendanud oma trenniarsenali tema käe all. Selle aja jooksul olen kogenud ja näinud nii enda kui teiste peal venituste tervendavat toimet. Rõõm on neid teadmisi jagada oma venitustundides Teiega!”